Kol. 1:16 Kaikki on luotu Hänen kauttansa ja Häneen. Siis Jeesukseen

Joh.1:3, 1 Kor 8:6 Alkuaan Jumala loi ihmisen yhteyteensä,mutta synti tuli maailmaan,kun ensimmäinen ihmispari rikkoi Jumalan käskyn,meidät on siis myyty synnin alaisuuteen. Room.3:23 Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. 1 Joh 1:8,10 Mutta Jumala rakkaudessaan valmisti pelastuksen,koska Hänen tahtonsa on,että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden 1 Tim 2:4, 2 Piet 13:9. Joh. 3:16-17 ,1 Joh 4:9,10 Kerrotaan Jumalan pelastavasta rakkaudesta. Joh 6:44 Jeesus sanoo:” Ei kukaan voi tulla minun tyköni,ellei Isä,joka on minut lähettänyt,häntä vedä”. Fil 2:1-6 Nyt kun Jumala on vetänyt meidät yhteyteensä; Meidät jotka olimme kuolleet rikoksiimme ja synteihimme ,eli olimme hengellisesti kuolleita, niin Hän on tehnyt meidät eläviksi -Kristuksen kanssa – siis saatu pelastus uudestisyntymisen kautta. Meidät on herätetty yhdessä Kristuksen kanssa ja asetettu taivaallisiin Kristuksessa. Niinkuin Kristus heräsi kuolleista,olemme mekin saaneet herätä synnin pimeydestä ja saatu Pyhän Hengen valaisema omatunto ja ylösnousemus voima. Mar.1:15 Jeesus sanoo; Tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi.Jumala aloittaa meissä pyhittävän työnsä tultuamme uskoon Jeesukseen. 1 Joh.1:9 Jos,me tunnustamme syntimme,on Hän uskollinen ja vanhurskas niin, että Hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä. Jumala vaikutti myös halun kertoa evakeliumin totuudesta muille. Kun olin ollut jonkun aikaa uskossa, niin Jumala puhui minulle,että silloin kun olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu,niin minä kyllä näen uskovissa puutteita,mutta en takerru niihin. Kristuksen kanssa ristiinnaulitsemisesta puhutaan Room.6:6.

Kerran eräs uskova kertoi,että häntä ärsytti joku tilanne ja hän ajatteli että,siinä se teotaroipi. Jumala näytti hänet hengessä laipion rajassa ja sanoi,että nouse sinä tämän asian yläpuolelle.

Kun vaellamme Jeeuksen kanssa niin Hän antaa levon ja rauhan. Tässä jokunen aika sitten kuuntelin Patmos radion Suomi rukoilee ohjelmaa. Ja olin mukana jossakin rukousaiheessa.Jumala laski sydämelle sanat; lepää vaan Kristus kalliolla. Siinähän sitä onkin hyvä lepopaikka sanassa,uskon kautta.

Siunattua joulun odotusta ja aikaa toivottelee Irma Hartikainen