Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa,se hämmästyttää kummastuttaa,pientä kulkiaa.”

Tänä kesänä on monikin ihmetellyt ja kummastellut helteistä kesää. Mitähän tämä onkaan, kysellään. Raamatussakin on monen monta tilannetta,missä ihmiset ihmettelivät ja kyselivät,mitä tämä on? Apostolien teoissa kerrotaan helluntai päivästä,kun uskovat täytettiin Pyhällä Hengellä. Paikalla oli paljon väkeä, ja he olivat hämmästyksissään ja ihmettelivät,eivätkä tienneet mitä ajatella. Arvelivat jopa, että oovat juovuksissa. …....Kun Jeesus Golgatan keskimmäisellä ristillä riippui,hakattuna, kuoli ihmiskunnan syntien tähden, ristiinnaulitsijat ajattelivat tehneensä palveluksen.....Mutta kun temppelin esirippu repesi kahtia,maa järisi,kalliot halkesivat.

Sadanpäällikkö ja vartiat näkivät tapahtuman, he totesivat peloissaan: Tämä oli todellakin Jumalan Poika.... Niin...heillä oli paljon ihmettelemisen aihetta. Ja ajattelin, tulossa on päivä , vai mikä aika vuorokaudesta lieneekään,kun Jeesus tulee noutamaan omansa kotiin.Se päivä on ihmeellinen päivä. 1 Tess.4. 13-18 kertoo tuosta päivästä.....Tuota hetkeä ihmettelen jo nyt,kuinka moni lähtee kesken työpäivän tai yövuoteelta, Herraa vastaan yläilmoihin....Tuo hetki on maailman historian ihmeellisin hetki.

Ja ajattelen sitä,miten moni jääkään tänne,

ihmettelemään,mitä tämä on. Se tekee mielen välillä murheelliseksi....... Jeesus sanoi opetuslapsille, parannusta syntien anteeksiantamuksesta on saarnattava hänen nimessään kaikille kansoille,alkaen Jerusalemista. Te olette tämän todistajat. Luuk. 24:50-53 Sitten Jeesus vei heidät pois, lähelle Betaniia, ja kohottaen kätensä hän siunasi heidät.Siunatessaan heitä hän erkani heistä, ja hänet otettiin ylös taivaaseen.Ajattele, mikä hetki....Opetuslapset saivat kokea,kuinka Jeesus,johon he uskoivat,jota he seurasivat,siunasi heidät viemään sanomaa ettenpäin.....Ja niin se on meidänkin elämässä. Jeesus siunaa,pienet eväämme , Jeesus rukoilee meidän puolesta. Meillä on paras esirukoilija,mitä olla voi. Me elämme hankalaa aikaa,meidän todistuksiamme tarkkaillaan. Raamatun sana on monelle liikaa. Se on hullutusta tälle maailmalle,mutta meille se on Jumalan voima. Jeesus siunatkoon sinua ja sinun tehtävääsi . Nostetaan päämme,sillä pian on vapautuksemme hetki,lohdutetaan toisiamme,näillä sanoilla. Hyvää kesän jatkoa - Helena Surakka