Room:3:23 sanotaan ;Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla.

1Joh 1:8-9 Jos sanomme,ettei meillä ole syntiä,niin me eksytämme itsemme,ja totuus ei ole meissä.Jos me tunnustamme syntimme,on Hän uskollinen ja Vanhurskas,niin että Hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä. Joh 6:44 Ei kukaan voi tulla minun tyköni ellei Isä,joka on minut lähettänyt häntä vedä ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä.

1Piet. 5:10 Mutta kaiken armon Jumala joka on kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkateensa Kristuksessa,vähän aikaa kärsittyänne,Hän on teidät valmistava,teitä tukeva,vahvistava ja lujittava.

Joh 1: 11-13 Hän tuli omiensa tykö,ja Hänen omansa eivät ottaneet Häntä vastaan,mutta kaikille,jotka ottivat Hänet vastaan,Hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi,jotka uskovat Hänen nimeensä(siis Jeesuksen).Jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta,eivät miehen tahdosta,vaan Jumalasta.

Johannen evankeliumin kolmannessa luvussa Jeesus sanoo Nikodeemukselle:

teidän täytyy syntyä uudesti,ylhäältä. Roomalaiskirjeen 10:17 Usko tulee siis kuulemisesta mutta kuulemonen Kristuksen sanan kautta. Jumala antaa siis meille etsikkoajan ja näin vetää meitä puoleensa. Koska Hänen tahtonsa on,että kaikki ihmiset pelastuisivat. Kun minä olin herätyksessä ja sitten uskovat ystävät rukoilivat minun puolesta,niin ryhdyin lukemaan ihan urakalla raamattua ja kävin kokouksissa. Jossain kokouksessa eräs näinen puhui kielillä ja raamatusta luin Mar. 16:17 Ja nämä merkit seuraavat niitä jotka uskovat: ---puhuvat uusilla kielillä.

Niin työpaikalla kerroin työkavereille, että Jeesuksen opetuslapsia on ne jotka sanovat itseään uskovaisiksi.

Silloin koin,että minne minä olen matkalla ja tuli hätä toisten puolesta,siis Jumala ilmestyi. Room.10:13 jatkaa: Sillä ”jokainen”joka huutaa avuksi Herran nimeä pelastuu.Jeesuksen nimessä on voima.

Oppikaamme tuntemaan Herra,Hänen sanansa kautta ja näin kasvamme pelastukseen parannusta tehden. Hän pyhittää,puhdistaa meitä.

Suostukaamme siihen.

Teitä siunaten Irma Hartikainen