Vuosi vanha vaipui hautaan, riemuineen ja murheineen, ihmissydän puhkee nöyrään rukoukseen kiitokseen. Oi, jos vuosi alkava oisi Luojan siunaama. Luojan siunaama.

Meistä harva tietää tai ei kukaan, mitä tänä vuonna tapahtuu, mutta päivä kerrallaan sen näemme. Jeesukseen uskovina, me tietysti toivomme herätystä ja että saisimme kastaa uskoon tulleita. Se virkistäisi ja antaisi iloa seurakuntaan. On se kuitenkin hyvä, että vielä saa Suomessa vapaasti uskoa Jumalaan. Kaikissa maissa se ei ole vapaata. Jumalakin on joskus kauan sitten katunut tehneensä ihmiset maan päälle, ihmisten pahuuden tähden. Ja halusi hukuttaa ihmiset ja eläimet. Mutta onneksi oli yksi ainoa perhekunta, joka uskoi Jumalaan. Se oli Nooan perhekunta. Nooa sai Jumalalta valtavan työmaan. Rakentaa arkki perhekuntansa pelastukseksi ja metsän eläimille. Kun vedet olivat vallinneet maan päällä 150 päivää, alkoi vesi laskeutua ja Jumala sanoi ettei milloinkaan enää maa huku vedenpaisumukseen. Ja kun kesällä katselemme sateenkaarta, on se Jumalan merkki tästä lupauksesta.

Jerusalem on Israelin pääkaupunki. Paalestiinalaisten pääkaupunki se ei ole, eikä tule koskaan olemaankaan.

Päivien lopulla Goog hyökkää Israelin maahan. Jos haluat tietää asiasta enemmän lue Hesekiel 38 ja 39 luku. Jeesus sanoi, taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa Mat 24:35. Maailmassa ei ole mitään niin luotettavaa kuin Jesuksen sanat. Esimerkiksi Joh 10: 27,28,29 Minun lampaani kuulevat minun ääneni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua, ja minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni. Minun Isäni joka on heidät minulle antanut on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä.

Jeesuksen omana olet maailman turvallisimmissa  käsissä. Sinä et huku, eikä kukaan voi ryöstää sinua Jeesuksen kädestä.

 

Jeesuksen siunaamaa vuotta kaikille Veikko Liukkonen